Du lever under en falsk identitet – sätter falska etiketter på dig själv som en nickedocka

Lästid: 3 min
”Se upp för veklingar och låg intelligenta människor”

Malik al-Maghrebi

al-maghrebi@dagensprocess.se
Har du verkligen koll på vart du själv står ideologiskt? Politiskt? Det krävs ett högt medvetande för att faktiskt lära känna sig själv på riktigt och acceptera den människa man är utan att studsa höger till vänster som en nickedocka som svamlar sig fram i livet utan pondus och principer.

De som har lägst förståelse för sin ideologi de påstår sig att följa är också de människor som skriker allra högst när man för en debatt om att deras tankesätt luktar bajs – för ditt svammel luktar oftast bajs om du behöver skrika för att tysta oliktänkande

Bara för att du kallar dig för något och sätter en etikett på dig själv betyder inte detta per automatik att du faktiskt är det du utger dig för att vara. Människor har en tendens att inte se hela sanningen eller acceptera den råa sanningen och väljer hellre att kategoriserar sig utan att faktiskt följa den ideologi man påstår sig att följa. Detta gör man bl.a. för att känna samhörighet med en grupp i ren skär rädsla, av ekonomiska intressen eller av ren hat. Man är jätte rädd för sanningen. Man vågar inte stå för vad man faktiskt är för något av rädsla att inte bli accepterad – en vekling alltså.

Vissa ideologier går inte hand i hand med de etiketter man sätter på sig själv. Du kan givetvis kombinera en hel del ideologier med andra ideologier men vissa ideologier går inte att bryta, de är här för att stanna för gott på både gott och ont beroende på vem man frågar. Vidare hittar vi hycklare som sätter ideologiska etiketter på sig själva utan att ens förstå innebörden av den ideologi man påstår sig att följa.

Exempelvis är det jätte lätt att vara en kommunist med någon annans pengar

Det finns exempelvis en stor del människor som kallar sig för kommunister men samtidigt är dessa människor de allra första människor som också klagar på samhällets utveckling när kommunisterna tar över i ett samhälle. Sätter du etiketter på dig själv och maniskt påstår att du är något du inte är, är du den första som också ryker i ett samhälle. Ditt sinne har kapats genom att få dig att fullt ut supporta exempelvis ett politiskt parti du inte ens har något gemensamt med trots att du också tror det.

Du luras sätta en ideologisk etikett på dig där man sveper in dig i falska etiketter för att sedan trycka ner din grund ideologi – men du inser inte detta

Samma typ av människor som klagar på samhällets utveckling är ju samma människor som också grinar och vill att samma politiker ska lösa det problem man själva röstade fram – du hör själv, massa nickedockor med svammel som inte har någon koll överhuvudtaget på vart de har sig själva någonstans.

Veklingar och de med låg intelligens ljuger om vem de är

Veklingar ljuger för sig själva och vågar inte stå för den människa man är samtidigt tar låg intelligenta människor ett parti man inte ens har något gemensamt med då man lurats in i en ideologisk fälla och utnyttjas för sin låga intelligens

Det finns två typer av människor som sätter falska etiketter på sig själva och det är veklingar och de med mycket låg intelligens.

Vi kan fortsätta med människor som sätter falska etiketter på sig själva utan någon nämnvärd intelligens. Dessa människor är egentligen bara nickedockor som blivit lovade det ena och det andra och är principlösa människor som styrs av att andra människor lovar de trygghet eller pengar. Lovar du dessa människor pengar så kommer de att lyda dig duktigt och kalla sig homosexister om du kräver det. Inte så mycket ryggrad alltså hos denna typ av människor. Dessa människor kan samtidigt bakom ryggen på sitt parti snacka skit om det som sedan appliceras av partiet i samhället. Exempelvis kan vi ta Prideflaggor som ett exempel. Man röstar på politiska partier som erövrar Sverige med prideflaggor men sedan springer man runt till vänner och bekanta och hatar denna flagga. Ryggradslösa människor finns det gott om i Sverige som röstar sig fram i ett samhälle för att få ”gratis” pengar men sedan hatar allt annat samma parti applicerar i samhället. Man gapskrattar åt dessa låg intelligent människor.

Vidare till veklingarna som sätter falska etiketter på sig själva är bl.a de som påstår sig att följa en religiös ideologi och dessa hittar vi hos alla följare till de stora religioner. Det kan vara någon som kallar sig för kristen, jude eller muslim. Påstår du att du är en följare till något av dessa religioner men samtidigt inte vågar stå för det som också ska följas enligt guds lagar och istället väljer ett politiskt parti som din gud är du inget annat än en hycklare och ska förvisas från dessa religioner för evigt.

Du är värst av de alla. Istället för att sprida guds budskap sprider du falska människolagar som utvecklats för att förslava mänsklighet i ekonomiska intressen.

Din gud är ditt politiska parti hur mycket du än försöker att lura i dig något annat!

Malik al-Maghrebi

al-maghrebi@dagensprocess.se

Taggar till artikeln:

Relaterat