Män som vill ha delad ekonomi med frugan är en skamfläck som ska förvisas

Lästid: 2 min
”Du är en zamel [zä-mell]”
Malik al-Maghrebi

Malik al-Maghrebi

Twitter X Instagram
al-maghrebi@dagensprocess.se
Veklingar som inte vågar ta manligt ansvar vill lägga ännu mer tyngd på frugan
En kvinnas tid är mycket värdefull – mycket mer värdefull än vad mannens tid är

För att förstå en kvinna och vad hennes tid på denna planet är värd så kan vi mäta det i just tid. En kvinna har inte all tid i världen för att exempelvis bli gravid, klockan tickar för henne medans det för mannen i princip finns oändligt med tid. Så vi alla kan vara överens redan här om att kvinnans tid är oerhört värdefull och ska också behandlas som något mycket värdefullt. Att leka med kvinnans tid tyder på att mannen är en vekling som inte förstår sig på ansvar. Att leka med kvinnans tid är oförlåtligt som bara för ett antal år sen straffades mycket hårt. Inte bara bland invandrare även svenskar anammade samma kultur. Nu lever vi dock i ett samhälle med veklingar till män, veklingar till pappor som inte ens själva bryr sig om att man leker med deras döttrars mycket värdefulla tid.

Din tid som man är alltså inte speciellt viktig och då kommer vi till den delade ekonomin som den ”moderna” mannen tagit till sig som är en oförlåtlig handling som män inte på något sätt ska syssla med – förutsatt att man faktiskt också vill bli kallad för man.

Du vill ha delad ekonomi med frugan? Jätte fint, vill du dela på ansvaret att föda barn också?

En riktig man förstår sig på ansvar, förstår sig på att kvinnan är något man skyddar och inte delar ansvar med. Du har dina uppgifter som man och kvinnan har sina uppgifter som du aldrig någonsin kan ta dig an. En kvinna föder dina barn och du vill ha delad ekonomi? Dina förfäder hade vridit sig i graven och förvisat dig till bästa lämpliga gravplats. Även hennes familj hade i ”rätt” kultur undrat om du är hennes väninna eller en ZAMEL [zä-mell] som vi säger på marockanska. Alltså en homosexuell man som är BFF med tjejen som du kallar för fru.

Män som vill ha delad ekonomi tror män kan föda barn

Delad ekonomi med frugan visar tydliga tecken på att många invandrare i Sverige anammat en fjollig kultur som inte våra förfäder sysslade med överhuvudtaget. Men när manlighet saknas så tar man till sig dåliga idéer som missgynnar ens egna familj till fördel för staten. De dåliga idéerna har man plockat upp från medier och inlägg på instagram.

Våra döttrar måste undvika ponny ridande män som vill ha delad ekonomi

Din personlighet och dina handlingar idag avslöjar vilken häst du hade haft i ditt stall på 1700-talet. Har du delad ekonomi finns risken att riktiga män betraktar dig som mannen till vänster.
Svaga män vågar inte bära det stora ansvaret som alla män i vår blodlinje alltid gjort

Att självmant som en man komma med idéen om att ha delad ekonomi med frugan visar super tydliga tecken på att den mannen är en mycket svag man som på 1700 talet hade ridit på en liten ponny och trott att han är en ståtlig man. Män på Ponnys blir överkörda snabbt när den riktiga faran lurar runt hörnet. Män på Ponnys och med delad ekonomi ropar på frugan när faran hänger i luften.

Riktiga män förstår varför gud har skapat honom som han är. En riktig man ska inte vara speciellt känslig, han arbetar för frugan, barnen och hemmet. Han bygger ett hem till kvinnan och om han mot förmodan inte lyckas eller har råd att bygga en plats till sig själv i sin familjs hem så får han bo på gatan. Pengar skickar han till familjen ändå och ropar inte på frugan att swisha 50% för elräkningen.

Steppa upp ditt game och var en man!

Malik al-Maghrebi

Malik al-Maghrebi

Twitter X Instagram
al-maghrebi@dagensprocess.se

Taggar till artikeln:

Relaterat