Endast principlösa människor stoppade i sig coronavaccinet för att kunna resa till en strand

Lästid: 2 min
”Lär känna dina vänner”
Picture of Malik al-Maghrebi

Malik al-Maghrebi

Twitter X Instagram
al-maghrebi@dagensprocess.se
Att stoppa i sig ett vaccin man inte vet vad den innehåller för att kunna få resa utomlands är ett tecken på en defekt i sunt förnuft som enkelt kan utnyttjas av andra och förgöra hela samhällen – ditt principlösa agerande fick allvarliga konsekvenser

Det är allmänt känt idag att coronasvängen för många är ett bedrägeri som sällan skådats i världen. Människor bråkade med andra människor för att få veta deras status som vaccinerad eller ovaccinerad. Andra trodde på konspirationer och andra inte. Allt medans storbolagen slog på småfolket och inkasserade miljarder kronor från världens alla länders skattemedel.

Soppan corona förde med sig har satt djupa spår i tilltron till medier, politiker, myndigheter och läkare världen över. Vissa stoppade t.o.m i sig coronavaccinet för att kunna röra sig fritt.

Hör på den – Människor gick självmant med på att bli nålade med en substans man inte vet vad den innehåller för att bl.a få resa utomlands till en strand och många gånger trodde dessa människor inte heller på att coronaviruset överhuvudtaget existerade. Det är dessa människor vi ska prata lite mer om idag.

Människor gick med på att stoppa i sig ett vaccin för att resa utomlands, vad mer är samma människor beredda att stoppa i sig nästa gång för att få resa utomlands kan man undra sig

Man behöver förstå dessa människor, om en människa går med på ett ingrepp utan att faktiskt tro på ingreppet för att erhålla vinning i något annat så är det en totalt principlös människa utan värderingar eller moral. Samma människa kan och kommer förmodligen att sälja ut vem som helst för att kunna få tillgång till sin strand. Personen är inte beredd att hålla fast vid rätt och fel samt sunt förnuft då andra gärna ska betala det höga priset så länge dessa får tillgång till sin strand.

Om du är en av de som stoppade i dig coronavaccinet för att få tillgång till en strand utomlands så gör du nog bäst i att inte avslöja att du är en principlös människa som går med på ingrepp du inte tror på.

Picture of Malik al-Maghrebi

Malik al-Maghrebi

Twitter X Instagram
al-maghrebi@dagensprocess.se

Taggar till artikeln:

Relaterat