Så tog satan hand om coronafanatikerna

Lästid: 2 min
”Vi glömmer inte coronafreaksen”
Picture of Dagens Process

Dagens Process

info@dagensprocess.se
Kommer ni ihåg alla coronafreaks? Alla människor som satte på sig en blöja på ansiktet och trodde att de skulle rädda världen? De som tog massa boosters? De som burade in sina gamla föräldrar på ålderdomshemmet, de minns vi väl?

Låt oss prata om satan, även känd som djävulen eller iblis på arabiska. Han är en ormig figur inom flera religioner. Satans roll är bland annat att han representerar negativ energi. Satan kan uppenbara sig i det goda men representerar alltid det onda. Den lilla smutsiga satan kunde lura människor till att spruta i sig massa vaccin och även sätta på sig en värdelös mask på ansiktet.

Satan representerar en destruktiv kraft som leder människor bort från moraliska och etiska vägar genom frestelser, lögner och bedrägerier. Han är källan till: 1. Lidande och förstörelse, 2. Frestelser och synd och 3. Bedrägeri och lögn.

De hade en blöja på ansiktet

När människor injicerade massa vaccin och satte på sig en skum blöja på ansiktet tittade alla vettiga människor på dessa som ”satans avkommor” och som absurda och verklighetsfrånvända människor. Det var avskyvärt att se vuxna människor bete sig så avvisande och vidrigt.

Satan manipulerade dessa människors tankar och handlingar för att skapa kaos och destruktion.

Vi får inte glömma coronafanatikerna

Det är mycket viktigt att vi inte glömmer de människor som förespråkade stängningar av skolor, ålderdomshem, gym, simbassänger, och hela länder. Vi måste minnas de som ville se andra lida genom att isolera dem från sina nära och kära. Vi får aldrig glömma de som önskade att alla skulle sitta hemma och ruttna.

Vi ska inte glömma de människor som krävde att andra skulle bära de där blöjorna på ansiktet. Dessa individer, som förespråkade dessa åtgärder, bör för alltid finnas kvar i våra minnen som de fegaste människorna historien har sett. De ville trycka ner bajs på andras liv och sådant är för all framtid oförlåtligt.

De svaga och fega är skadliga

Ett tydligt tecken på att svaghet och feghet är skadligt för samhällen blev supertydligt under den så kallade coronapandemin i Sverige. Starka och visa män låter inte rädsla ta kontroll över deras sinne.

Picture of Dagens Process

Dagens Process

info@dagensprocess.se

Taggar till artikeln:

Relaterat