Fjolliga män reser år efter år till charterorter för att bada i en pool

Lästid: 2 min
”Ditt resmål avslöjar din manlighet”

Malik al-Maghrebi

al-maghrebi@dagensprocess.se
Hittar du svenska män som år efter år reser till populära charterorter runt om i världen kan jag med all säkerhet säga att dessa är riktigt riktigt fega män utan pungkulor.
Du vet väl om att du som man blir avslöjad i hur feg du faktiskt är i ditt val av resmål?

En man som år efter år väljer att resa till massa charterorter runt om i världen är en riktigt feg man, en vekling. En skakig man som inte har några pungkulor. Får riktiga män höra att du ska resa till Kreta, Mykonos, Marbella, Kroatien, Cancun eller annan soyig destination år efter år får du per automatik en vekling stämpel av dessa herrar. Observera nu också att detta syftar endast på de män som aldrig någonsin har sett något annat än alla charterorter runt om i världen. Att faktiskt besöka en charterort och samtidigt åka direkt till Mogadishu så hamnar du såklart inte i samma kategori som charter-pojkarna eller ska vi kalla de för charter-guzzarna?

Är du en man och drömmer om att bada och dricka öl i en pool på Rhodos och dunka ditt huvud på nattklubbar? Detta är en tjejsemester du då är på väg till kan jag berätta!

Är du en man som frågat om lov av chefen för att bada i en pool? Det är riktigt fjolligt.
Det är pinsamt med män som inte vågar ta sig ut från charterorterna – reser som ett gäng guzzar för att de vill ha trygghet

Män ska inte ha trygghet utan män ska ha äventyr!

De män som år efter år inte har större fantasi än en pool och en öl i handen på trygga europa-resan är som ovan nämnt väldigt fega.

Dessa män åker på en guzz-semester med sina grabbar som också är på väg till samma guzzresa.

Hör och häpna, det är alltså fullvuxna män som snällt har ringt sin chef, frågat om han kan ta ut sina semesterdagar, fått klartecken av chefen, packat resväskan hemma i trygga Sverige med solskydd, tajta badshorts och tofflor, växlat pengar på Forex för att bada i en pool i Grekland. Det är nästan tragiskt så att man gapskrattar åt dessa herrar. Män som beter sig på detta sätt är män kvinnor till varje pris bör undvika. Med all säkerhet är dessa män inga män som har kapacitet att skydda vare sig sin kvinna eller sin familj. Ännu mindre sig själv. Detta är den typ av man som springer ifrån både sin fru och sina barn och lämnar dessa kvar om faran dyker upp på plats.

Män som badar i hotellpoolen på Kreta eller män som reser till Caracas för att de känner för det.

Vem anlitar du för skydd av din familj?
Bild: Mogadishu – Denna stad har också fina stränder. Prova resa dit istället för till Cancun och se din manlighet växa
Riktiga män reser där det inte är tryggt, där det är liv, där faran lurar, där man kan få visdom, lära sig något, avlägsna platser – historier att berätta för barnen hittar man inte på Kreta utan på riktiga resor man bokar själv

Att resa och lära sig något under resans gång är ett val män med visdom gör. Med förståelse för språk och kultur skapar du dig ett medvetande få kan förunna sig.

Vidare vet jag på stutts vad du är för typ av man genom ditt val av resmål. Får du höra ett förslag om att resa till Mogadishu på svensexa eller en resa till Caracas i Venezuela skakar det i benen på dig. Istället för att säga att du är för feg och rädd för att åka till dessa destinationer kommer du med någon bortförklaring.

Vi vet vilka ni svaga män är. Vi ser er med ölen i handen i hotellpoolen.

Du kan ju ställa frågan till dig själv. Vem anlitar du hellre för skydd av din familj – Män som packar solskydd för att åka till Kreta eller de män som åker till Caracas för att de helt enkelt känner för det?

Malik al-Maghrebi

al-maghrebi@dagensprocess.se

Taggar till artikeln:

Relaterat