Invandrare har blivit mentalt koloniserade på plats hemma hos kolonisatören

Lästid: 3 min
”Vem koloniserar vem egentligen?”

Malik al-Maghrebi

al-maghrebi@dagensprocess.se
Moderna tider kräver moderna metoder – nu koloniserar man invandrarna mentalt på plats hemma hos kolonisatören istället för att åka till deras hemländer

Vad du ser ute i samhället med dina ögon är en illusion om vem som koloniserar vem. Bara för att du råkar se jättemycket invandrare på en och samma plats betyder det inte per automatik att dessa invandrare har koloniserat den plats de befinner sig på.

Definitionen av kolonisering betyder, befolka, besätta eller bebygga. Så i den bemärkelsen att invandrarna blir fler i det land de befinner sig i så kanske man kan dividera om att de koloniserar det landet. Talar vi dock om mental kolonisering och modern slaveri är det fortfarande dåtidens kolonisatör som koloniserar invandrarna mentalt genom att lura dem till diverse olika länder för att bli duktiga skattebetalare.

Förr i tiden åkte kolonisatören till invandrarnas länder för att på plats utnyttja landets tillgångar och arbetskraft. Nu behöver man inte göra det längre. Varför skulle man liksom bygga en koloniseringsarmé, riskera internationella relationer och invadera länder på ett så uppenbart sätt. Totalt meningslöst upplägg idag.

Invandrarna vill ju först och främst självmant åka till andra länder för att arbeta, betala skatt och försörja toppskiktet. Förr i tiden gjorde man det med tvång. Nu gör man det frivilligt.

Moderna tider kräver moderna lösningar. Man lurar mer än gärna skattebetalande invandrarna och lockar dem med smular i utbyte mot värdefull arbetskraft som berikar statskassan där toppskiktet omgående får ta del av invandrarnas hårda slit. 

Det talas inte lika mycket om mental kolonisering – att mentalt kolonisera människors hjärnor är den nya upptäckten småfolket inom kort gör

Många invandrare har svårt att glömma historian. Historian om de elaka kolinisatörerna som koloniserade deras hemländer en gång i tiden och nu tycker samme invandrare att han koloniserar tillbaka genom att endast befinna sig på plats i det landet han reste till.

Då blundar man för sanningen. När kolonisatören åkte till invandrarnas hemländer så åkte inte kolonisatören dit för att arbeta och betala skatt till toppskiktet utan han åkte dit för att utnyttja hela landets arbetskraft och tillgångar och styra landet i den riktning han själv önskade. Kolonisatören var alltså inte en simpel skattebetalare som åkte till invandrarnas länder på semester för att jobba och låtsades som att han koloniserade genom att bara befinna sig på plats – han gjorde det faktiskt på riktigt också.

Varmt välkommen till de nya mentala kolonisatörerna

Malik al-Maghrebi

al-maghrebi@dagensprocess.se

Taggar till artikeln:

Relaterat

En biologisk kvinna är en människa som har fötts med kvinnliga reproduktiva organ och som har två X-kromosomer. Biologiskt kön bestäms av de reproduktiva