Vad är en kvinna

Lästid: 4 min
”Lär dig förstå vad en kvinna är”
Picture of Karl Magnusson

Karl Magnusson

Twitter X
karl.magnusson@dagensprocess.se
En biologisk kvinna är en människa som har fötts med kvinnliga reproduktiva organ och som har två X-kromosomer. Biologiskt kön bestäms av de reproduktiva organen och kromosomerna som en individ föds med. En man kan aldrig bli en kvinna och en kvinna kan aldrig bli en man.

Det finns vissa människor som lever i en fantasi och en tro på något. Vissa säger att de är bäst på fotboll, trots att de är sämst. Andra upplever sig vara tjocka, trots att ingen annan uppfattar dem som tjocka. Det är helt enkelt en illusion eller en känsla, genom påverkan eller inbillning. De flesta människor accepterar inte andras påhittade illusioner.

Exempelvis finns det många kristna i världen som marknadsför sin religion som den rätta, men de som inte vill kommer inte rätta sig efter kristendomens lära. Detta eftersom andra kan uppfatta kristendomen som en fantasi. Det finns också många muslimer som marknadsför sin religion som den rätta, men de som inte vill kommer inte rätta sig efter islams lära heller. Anledningen är densamma, många uppfattar islam som en fantasi, och vill då inte följa religionen. Vad jag vill komma fram till är att bara för att en människa har en tro på något, en illusion eller en fantasi – gör inte deras uppfinningsförmåga till något som skulle vara sant.

Människan har en speciell inbillningsförmåga och en särskild kreativitet, på både gott och ont. Den speciella inbillningsförmågan människan har resulterar i att – om tillräckligt många tror på en fantasi – då kommer den att anses vara sann. Sedan kan vi vara överens om att vissa fantasier är bisarra och skadliga för mänskligheten, exempelvis fantasin att alla kan vara en kvinna.

Att alla kan vara en kvinna handlar om att förslava

Om vi får tillräckligt många att tro att alla kan vara en kvinna. Vad blir resultatet av det? Det är värt att tänka på. Man måste förstå att människans förmåga att vilja trycka ner sin egen fantasi och tro i halsen på andra alltid handlat om att erövra och härska. Sådan är människan, och sådan har hon alltid varit.

Det är inte viktigt att respektera varje individs självupplevda kön och använda de pronomen och termer som de själva föredrar för att stödja deras fantasi. Om vi accepterar alla fantasier, då låter vi oss själva erövras – dag in och dag ut.

Människan går med på underkastelse på grund av rädsla och för att vinna fördelar

Genom alla tider har andra människor erövrat andra. Människan har ockuperat och koloniserat olika folkslag och områden genom förtryck, både mentalt och fysiskt. Lokalbefolkningen har under koloniseringen accepterat ockupanternas regler och fantasier. I vissa fall med svärden mot strupen och i andra fall genom underkastelse för att vinna samhällsfördelar.

Så fort erövrarna kapitulerar återgår lokalbefolkningen till sina liv igen och får smaka på sin frihet. Det brukar heta självständighetsdagen eller nationaldagen i många länder, vilket firas varje år.

Picture of Karl Magnusson

Karl Magnusson

Twitter X
karl.magnusson@dagensprocess.se

Taggar till artikeln:

Relaterat