Män som spenderar timmar på restauranger är kvinnliga – mat är endast energi

Lästid: 1 min
”Njut inte i timmar”
Malik al-Maghrebi

Malik al-Maghrebi

Twitter X Instagram
al-maghrebi@dagensprocess.se
Kvinnor älskar att besöka restauranger och skvallra i timmar – en man som gör likadant har infekteras av kvinnliga beteenden
En man ser föda som energi, en energi som får honom att ta de där extra kliven – in och ut – äta snabbt

En man som latar sig och sitter på en stol i någon lokal där han smakar på någon fjollig avsmakningsmeny kan snabbt vilja smaka på något annat också. Ett snesteg så är det en annan form av köttbit som hamnar i munnen.

Män ser sin föda som energi och inte som något man njuter av. Att spendera massvis med tid på restauranger i lokaler byggda för avmanlisera män är inget en man ska syssla med överhuvudtaget.

En man behöver action, jaga och i moderna samhällen får man ju givetvis hitta en motsvarighet till manlig jakt. Våra gamla instinkter från savannen sitter kvar och du som man vill sitta i timmar och njuta av mat – ryck upp dig. Ta hand om din manlighet och låt den inte förgöras.

Män spenderar sina 24 timmar per dygn väl! 4 av dessa timmar ska inte gå åt att sitta på en stol på en restaurang varje helg.

Du som man behöver spendera dina timmar väl och se upp för andra män som går om din manlighet

Ingen ser upp till en man som springer runt på stan, dräller runt där och sitter på olika stolar i olika lokaler. Äter massa mat och gottar sig, dricka alkohol och i vissa fall knarka ner sig i ett träsk.

En man har sina principer, agerar ståtligt och håller sig borta från kvinnliga skvaller beteenden och gör istället det som krävs av honom.

Vad är det du ser i all den tid du spenderar på restauranger? Bygg ett hem, bygg ett liv, bygg en framtid och framförallt ser andra män dig som en svag länk, så pass svag att hade vi levt på 1300 talet hade din kvinna varit i farozonen. En annan man hade erbjudit henne ett liv med honom istället.

Se upp och njut inte för mycket annars njuter någon annan av din kvinna!

Malik al-Maghrebi

Malik al-Maghrebi

Twitter X Instagram
al-maghrebi@dagensprocess.se

Taggar till artikeln:

Relaterat