Tar du fortfarande coronaboosters och bär munblöja – pinsamt är ett av förnamnen

Lästid: 2 min
”Du blir våldtagen men förstår det inte”

Malik al-Maghrebi

al-maghrebi@dagensprocess.se
Coronabluffen fick fullt fungerande människor att förlora all logik och passera naiviteten till en allra högsta nivå sedan mänskligheten första existens
Vi börjar direkt – om du fortfarande är en av de människor som fortfarande än idag 2023-07-19 klockan 17:09 tror att coronavirusets framfart är det allvarligaste som hänt mänskligheten så får du läsa vidare här nedan

För att säga det någorlunda snällt så gör jag ett försök här: om du än idag är dead awake och fortfarande springer runt med en coronamask och tror att boosters kommer att rädda ditt liv men även andras liv så är du inget annat än en retarderad mentalt förståndshandikappad människa. Och då är det de absolut snällaste orden jag kunde komma på för att beskriva den enorma naivitet som finns hos dig.

Fler och fler upptäcker att coronahysterin endast var ett endaste stort bedrägeri där allt i grunden handlade om att inkassera så mycket pengar som möjligt från skattebetalarnas pengar ”för att det räddar liv” och många skäms så pass mycket över att ha blivit lurade i att spruta i sig vaccinet att man istället ljuger om orsakerna till att man valde att vaccinera sig. De flesta försöker med lögnen om att man vaccinerade sig för att få möjligheten att resa utomlands då det var ett krav hos många länder att endast vaccinerade släpptes in.

Stockholms syndromet har fått en ny innebörd

Vidare har det även gått så pass långt att du som booster och munblöja försvarare t.o.m försvarar de människor och läkemedelsbolag som ekonomiskt våldtar dig dagligen. Stockholms syndromet har fått en ny innebörd med dig.

Det är extremt pinsamt för dig som denna artikel riktar sig mot. En fullvuxen frisk människa som 3 år efter coronabluffen springer runt och tror att vaccinering av fullt friska människor berodde på att man ville skydda världens befolkning från en säker död.

Det finns inga hopp för dig – du är lika ond som de människor du försvarar enda skillnaden är att det är du som blir våldtagen medans gärningsmannen skrattar åt din enorma naivitet.

Malik al-Maghrebi

al-maghrebi@dagensprocess.se

Taggar till artikeln:

Relaterat