Utrikesgruppen ett viktigt verktyg för svenskar

”För Sverige”
Picture of Dagens Process

Dagens Process

info@dagensprocess.se

Utrikesgruppen har blivit ett allt mer viktigare verktyg för svenskar som ska resa utomlands eller svenskar som redan befinner sig utomlands.

På Utrikesgruppens webbplats hittar man massvis med information samt tjänster för svenskas resenärer eller utlandssvenskar.

Utrikesgruppen har alldeles nyligen lanserat ett medlemskap som ger trygghet på destinationen. Det finns en hel del förmåner kopplade till medlemskapet – det allra viktigaste är stöd och råd i situationer som kräver support. Det kan exempelvis förekomma i förbindelse med den kontakt och kommunikation människor har med ambassader, utländska myndigheter och i regel allt som är utrikesrelaterat – och om man får problem på destinationen.

Många människor väljer att resa till destinationer som uppfattas som trygga, resten glöms bort trots att det finns destinationer som egentligen är trygga bara man reser på rätt sätt och följer lokala rekommendationer. Det är också där emellan Utrikesgruppens medlemskap blir ett stöd och ett sätt att också främja turism på när svenskar väljer att resa till fler destinationer än alla ”vanliga”. Utrikesgruppen kan världen och de vet hur man på ett säkert sätt kan resa till mer eller mindre alla länder i världen. Men bara för att något uppfattas som tryggt kan det bli problem på destinationen ändå.

Den nära kontakt Utrikesgruppen har med resenärer uppskattas väldigt mycket. En naturlig del i verksamheten är att vi ofta är tillgängliga dygnet runt då resenärerna befinner sig i andra tidszoner och behöver akut stöd. Vi svarar på frågor från svenskar runt om i världen och det har vi gjort även innan medlemskapet lanserades så det var rimligt att vi flyttade över ett bättre fokus på stöd och råd till ett medlemskap istället.

Den nära kontakt Utrikesgruppen har med resenärer uppskattas väldigt mycket. En naturlig del i verksamheten är att Utrikesgruppen ofta är tillgängliga dygnet runt då resenärerna befinner sig i andra tidszoner och behöver akut stöd. Utrikesgruppen svarar på frågor från svenskar runt om i världen och det har de gjort även innan medlemskapet lanserades så det var rimligt att vi flyttade över ett bättre fokus på stöd och råd till ett medlemskap istället.

Utrikesgruppen har blivit en allt mer viktig aktör för svenskar och utlandssvenskar.

Webbplats: Utrikesgruppen

Picture of Dagens Process

Dagens Process

info@dagensprocess.se

Taggar till artikeln:

Relaterat