Många kriminella har kvinnliga egenskaper och utnyttjas ekonomiskt av politiker

Lästid: 5 min
”Politiker bygger sig en förmögenhet på kriminella”

Malik al-Maghrebi

al-maghrebi@dagensprocess.se
Kriminella förstår inte att de delar samma egenskaper som prostituerade

Kriminaliteten i moderna samhällen har alltid genererat stora summor pengar till vänsterfolket.

Kommun, Kriminalvård, domare, åklagare, advokater, politiker. Listan kan göras oändlig på hur många vänsterfolk som plockar pengar från Sveriges skattkista med det falska buskapet: Stoppa kriminaliteten
Givetvis finns det tuffa kriminella killar som är riktigt skarpa där lyckan i livet valdes den kriminella vägen men du ska ha klart för dig att dessa är så pass få i antalet att denna grupp inte kommer att omnämnas i denna artikel utan vi kommer mer att gå in på den allmänne kriminelle killen som är mycket svag psykiskt som egentligen lätt hade kunnat krossas men detta kommer aldrig någonsin att ske då vänstersmörjan (alltså hela den svenska politiken ink. M och SD, för gissa vad? SD är lika mycket vänster som vänstern) vill ha samma grabbar som en inkomstkälla där man lovar att lösa problemet så länge man får plocka lite mer pengar från Sveriges skattkista.

De flesta kriminella grabbar har ett mycket impulsivt beteende där psyket är mycket svagt tillsammans med mycket låg IQ i hur man faktiskt erövrar denna värld. Noll förståelse har man för erövring. Vi finner också att samma kriminella grabbar har väldigt många kvinnliga egenskaper på det sätt att man gör vad som helst för pengar likt vad en principlös hora skulle göra.

En man utan principer är en manlig hora – som kommer att sälja sig för vad som helst.

Ingen respekterar en hora och kriminella män är ett snesteg från att bli en homosexuell man.

Det finns ingen som helst vilja hos dessa grabbar att faktiskt bete sig som en riktig man ska göra. Kriminella grabbar tror felaktigt att ju allvarligare brott man begår ju manligare är man och ju mer makt får man. Du blev inlindad runt lillfingret om du tror att detta gav dig någon form av makt. Ingen politiker är rädd för dig. Samhället är rädda för en man enligt beskrivningen nedan.

En riktig man planerar, bygger, leder, sprider sin ideologi och erövrar på riktigt. Sätta egna regler för hur ett samhälle ska fungera. Det är vad en man gör eller åtminstone försöker att göra. Att erövra någon form av topplista i i vem som begår de mest allvarliga brotten är en hög insats som kan medföra långa fängelsestraff där man sedan för alltid är ute ur leken och inte längre har någon möjlighet att smida på den riktiga planen varje man i världen borde ha – nämligen knäcka koden så man kan nå toppens topp och detta kan du omöjligen göra när du spelar ett spel där du får ett rött kort ur samhället direkt så fort du leker för mycket på gatorna.

Du behöver ändra spelreglerna om du vill erövra och inte låta dig vara en lätt måltavla!

Kriminella behöver inse att man lätt kan rycka iväg dig, du spelar enligt fel villkor, samhället kommer enkelt att spela ut dig om du tror att du kan nå toppen med kriminalitet. Det har aldrig hänt och kommer aldrig att hända. Du behöver se det stora, spela större, diktera samhällets spelregler, på större mark och där är det inga kriminella småpojkar som härjar utan där hittar vi riktiga män som smider på stora planer där man försöker erövra hela samhällen att spela efter deras ideologier och spelregler.

På en kungs stol ska du sitta på din dumme fan och inte i fängelse
En man erövrar på riktigt och säljer inte sig för vad som helst likt ett fnask

Hade de kriminella grabbarna lagt lika mycket energi på att faktiskt öva på sitt tankesätt och klurat ut hur man erövrar på riktigt hade det kanske sett lite annorlunda ut för de, vi hade kanske fått se kriminella köpa upp hus efter hus, förort efter förort, mark efter mark, affärer efter affärer, tills att de på riktigt ”äger” hela samhällen och sanningen är att inget stoppar de från att göra det om de lär sig att ha principer och inte låter sig spelas ut så jävla enkelt som de låter sig göras.

Kriminella äger knappt sitt eget arsle!

Det vi nu ser är inte att erövra eller äga någonting överhuvudtaget utan man äger ju knappt sitt eget arsle eftersom att polis, åklagare, medmänniskor, fiender med mera enkelt kan klämma åt dessa killar som inte lyckades klura ut hur man faktiskt bli untouchable.

Spela spelet rätt och bli untouchable min vän!!!

Många skriker efter att politiker ska lösa den kriminalitet vi upplever i Sverige – en liten nyhet – det kommer aldrig någonsin att ske så sluta vara retarderad

Kom igen nu, ibland undrar man om vissa sover, är dumma i huvudet eller vilken defekt det är människor har i sina hjärnor som tror att den kriminella krisen ska lösas av politiker. Det kommer aldrig någonsin att ske kan jag säga. Vissa skyller på sossarna och andra skyller på SD i någon form av tävling i vem av de som misslyckades att lösa kriminaliteten i Sverige.

Vakna! Hela den politiska skaran i Sverige är genom korrupt där man arbetar tillsammans för att bråka om vem som ska få plocka pengar ur den svenska skattkistan. Kriminella råkar bara vara ett super tillfälle där man nu kan spela på dina känslor om att de ska lösa situationen bara man får stoppa sin hand i Sveriges skattkista och plocka så mycket som man önskar.

Svensk kriminalitet är här för att stanna och det finns först och främst ingen vilja av politiker att lösa situationen inte heller är politiker de rätta människorna att lösa problemet. Blodshämnd är en lösning, mer om det längre ned.

Har du någon aning om hur många skattefinansierade jobb som skapats p.g.a kriminella grabbar – det är bizznizz på hög nivå detta

Skatten som betalas bygger politiker en förmögenhet på
Sverige finansieras av duktiga företagare som i sin tur blir rånade av de miljoner människor i Sverige som på ett eller annat sätt har en skattefinansierad lön som finansieras av Sveriges skattkista.

Ju fler problem som finns i Sverige ju enklare kan dessa skattefinansierade arbetande människor hävda att de behöver tillgång till pengarna som finns i skattkistan för att lösa vår kriminella situation. Givetvis kommer dessa människor inte heller att lösa den kriminella situation vi upplever eftersom att man då inte kan begära mer pengar från skattkistan. De har heller inte kompetens att lösa kriminalitet. Ingen tror väl på allvar att Arne, Bosse, Birgitta ska få pli på människor som begår grova brott. Kriminella skiter fullständigt i sådana människor. Att vara kriminell är kul, häftigt, rått, spännande, adrenalin, gemenskap. Det är underbart att vara kriminell då man slipper avancera i ett tankesätt och spela enligt samhällets missgynnande regler i exempelvis företags världen. Ingen kriminell vill betala skatt och försörja en statsapparat, bidragstagande människor och massa annat löst folk. Men man är 100% med på att få bidragen i alla fall. Så länge det går åt andra hållet. Kriminella är principlösa, bedragare och skiter fullständigt i allt och alla. Om något gynnar en kriminell så gynnar det honom även om valet för honom står mellan att få 5000 kronor bidrag varje månad eller att hela grannskapet ska betala 50% mer i skatt så vill han ha sina 5000 kronor. Hela världen kan rasa samman bara han får sina 5000 kronor i bidrag. Man behöver lära sig veta vem och vilka man har att göra med.

Vänstersmörjan skapar alltid just en smörja vart de än i världen härjar.

Kriminella är och kommer alltid att bakom kulisserna vara en stor inkomstkälla för korrupta vänsterfolk

Så skrattar politiker åt dig bakom kulisserna
Politiker är inte rädda för kriminella – politiker är rädda för en man som har principer och inte kräver hjälp från någon

Pengar, pengar, pengar! Det är det politiker ser när man inser att samhället skriker efter att de ska få äran att lösa kriminaliteten. De vet att de aldrig kommer att kunna lösa detta utan nu ser de bara ett ypperligt tillfälle att råna oss skattebetalare med ditt support som inte är genomtänkt.

Politiker känner ingen rädsla för kriminella och har aldrig gjort det. De sitter på en sådan enorm makt och våldskapital att man enkelt hade kunnat slå ut hela samhällen om man så önskar. Viljan finns inte där, tyvärr. Ju snabbare du inser detta ju fortare kommer du att inse att man kanske bör använda sig av andra metoder.

Blodshämnd har alltid varit en metod för att få samhällen ska lugna ner sig lite.
Vilka metoder kan man använda för att få stopp på kriminaliteten i Sverige?

Som ovan nämnt är den bästa taktiken att faktiskt få dessa grabbar att förstå att de är en del av ett spel. Ett spel som gynnar alla andra men inte de själva. Andra människor bygger en förmögenhet på dessa kriminella pojkar utan att de ens förstår det. Deras värld är super liten. De ser inte längre än till nästa tunnelbanestation.

Ingen ska egentligen lösa deras problem, det är inte så det funkar. Samhället i sig ska redan i grunden ha spelregler som gör att dessa grabbar kommer att få smaka på våld om det är våld de vill utföra. I ett ordentligt samhälle hänger våldskapitalet i luften i varje stad, varje sekund och varje minut. Våldet dyker upp från pappor, familjemedlemmar som utplånar hela familjer om detta så krävs. Denna form av blodshämnd hittar man i större delen av världen och är en kultur som uppskattas globalt.

Malik al-Maghrebi

al-maghrebi@dagensprocess.se

Taggar till artikeln:

Relaterat