Må bättre – betala mindre i skatt

”Alla mår bra av mindre skatter”

Dagens Process

info@dagensprocess.se

Så som det ser ut under rådande omständigheter i det politiska Sverige med det höga skattetrycket är det inte bara smutsigt att betala skatt – det är också riktigt dumt av dig.

Det finns en stor stat i Sverige. Vi har fått överflödiga myndigheter i ett stort antal som alltid behöver fylla på sin kassa med dina skattepengar. Tänk om och gör rätt när du betalar skatt. Det går inte bara till invandring som tidningar gör gällande. Den absolut största delen av dina pengar går till politiker, myndigheter och deras anställda som inte gör mycket mer än att ta emot sin lön den 25:e varje månad. Den delen är det väldigt tyst om i Sverige.

Dags att upplysa dig om att det sitter väldigt många inkompetenta människor runt om i Sveriges kommuner och myndigheter som låtsas att deras arbete behövs. Många får sin anställning för att staten ska kvotera in rätt politiska röster. Det är bedrägeri. Dina pengar stjäls.

Fikar – jobbar ej

Det finns inga krav hos myndigheter på att anställda ska jobba effektivt. Ta dig till närmaste kommun eller myndighet så kommer du att få se hur de sitter och fikar hela dagarna och ändå cashar in dina pengar.

Missförstå mig inte. Skatter behövs till att säkerställa att det finns ordning och skydd i ett land. Men mer än så behövs det inte och har aldrig gjort.

Så mår du bättre – behåll dina pengar

Mot bakgrund att det finns okända människor som bedrar dig och tar dina pengar, i många fall upp emot 70% så ska du göra allt för att behålla dina pengar. Här kommer lite tips på hur du mår otroligt mycket bättre genom att inte betala skatt.

1. Använd kontanter. Betala med kontanter i butiker och restauranger. Kräv alltid kontant betalning om du är företagare. Det innebär att du får behålla allt själv. Ett sätt för dig att inte ge pengar till en som fikar i en myndighet.

2. Ekonomisk frihet innebär också lycka och frihet. Låt ingen övertala dig om att det skulle vara bra att betala höga skatter som går till fake-myndigheter och deras anställda. Var bestämd genom att behålla dina egna pengar. Låt dig inte luras.

3. Hoppa över kvittot då det är ett sätt för myndigheter att försöka kontrollera dig och göra dig rädd för dem. Genom att kontrollera dina kvitton kan myndigheter och deras anställda fortsätta ta dina pengar. Kvittokrav är inte normalt utanför Sverige.

4. Registrera ditt företag utomlands i ett land som inte jagar dina pengar så som svenska myndigheter gör. Prova detta. Du kommer må utomordentligt mycket bättre. Din själ kommer känna frihet som du aldrig har känt förut. En otrolig ekonomisk frihetskänsla. Tänk dig själv att få göra en affär utan att någon övervakar dig. Underbart ska du veta. Se Dubai, Colombia eller Paraguay för låga skatter. Andra länder med låga skatter och hög levnadsstandard går att finna nästan överallt utanför Sverige.

Är du en person som vill le lite extra? Unna dig allt det goda som livet har att erbjuda? Känna pengarna växa? Kom då ihåg att du inte behöver någon annan än dig själv och dina egna pengar. Du behöver ingen politiker. Du behöver dig själv och ditt arbete.

Det är helt underbart med mer pengar. Låt därför ingen annan ta dina pengar. Göd och föd inte myndigheter och deras anställda. Varför skulle du vilja göra det?

Nu hoppas jag att du njuter av att inte betala skatt på det sättet du tidigare har gjort. Njut av livet min vän. Hoppas du får mer pengar över till en skön resa eller till något du själv vill göra.

Kom ihåg att välfärden och människorna som förespråkar en stor välfärd lurar dig. Den behöver dig, du behöver den absolut inte. Med dina egna pengar köper du det du vill ha. Du behöver ej skänka dina pengar och sen hoppas på att få något tillbaka. Du hör ju hur det låter.

#enriktigsosseäralltidkorrupt #välfärdslutaralltidikorruption

Dagens Process

info@dagensprocess.se

Taggar till artikeln:

Relaterat