Ny tjänst: Skicka digitala brev till häktad eller fängslad

”För anhöriga som vill skicka brev”

Malik al-Maghrebi

al-maghrebi@dagensprocess.se

Behöver du skicka brev till någon som sitter häktad eller i fängelse? En ny populär tjänst som snabbt fångade anhörigas intresse är Brevon.se

Gå direkt till Brevons supertjänst och skriv ett brev till någon som sitter inne.

Nu är det lättare än förr att skicka brev till någon som sitter häktad eller i fängelse. Inga ursäkter om att man inte orkar springa iväg och köpa frimärken, kuvert och skriva ned allt på ett papper för att sedan leta rätt på den gula posten lådan.

Brevon.se sköter allt – från utskrift till postinlämning. Allt du behöver göra för att skicka ett brev till någon som sitter häktad eller på anstalt är att digitalt skriva ditt brev på Brevon.se och betala. Lika enkelt som ett sms (Nästan i alla fall). Sedan är det klart. Enklare än så kan det inte bli. Och billigt är det också. Du kommer säkerligen under de kostnader du själv skulle ha för att köpa bl.a: penna, papper, frimärken, kuvert, eventuellt bläck och bäst av allt slippa lämna in brevet själv till posten. Du sparar enorm tid med Brevon.se

Brevon.se – en tjänst för dig som snabbt och enkelt vart än i världen eller Sverige du befinner dig vill skicka ett brev till någon på häktet eller anstalt.

Oavsett vart du befinner dig så kan du alltid knappa in www.brevon.se i webbläsaren och använda Brevons tjänst som gör det enkelt att skicka brev till intagna i Sverige. Du kan skicka brev till alla anstalter och häkten i Sverige.

Skulle det vara så att du inte vet vart den intagne finns? Brevon.se löser det.

Ibland vet man inte vart den intagne finns någonstans och då kanske man tror att det inte går att skicka ett brev till denne. Där har man då fel. Brevon.se skickar brevet till Kriminalvårdens huvudkontor som av förklarliga skäl har superkoll på vart Sveriges alla intagna finns och kommer givetvis se till så att den intagne får ditt brev.

Dela och berätta för anhöriga att det nu är enklare än förr att skicka brev till fängslade i Sverige.

Eller skriv själv ett brev till någon som sitter på anstalt/häkte

Malik al-Maghrebi

al-maghrebi@dagensprocess.se

Taggar till artikeln:

Relaterat