Skicka post till kåken eller häktet! Så gör du!

”Skicka brev till fängslade”
Picture of Dagens Process

Dagens Process

info@dagensprocess.se

Vart i världen du än befinner dig så kan du nu smidigt, snabbt och superenkelt skriva och skicka digitala brev till familj och vänner som avtjänar fängelsestraff på anstalt eller sitter på häktet.

Brevon är en tjänst för samtliga som vill skriva och skicka brev till intagna.

Tjänsten är extra bra för personer som befinner sig utomlands och vill skriva och skicka brev till frihetsberövade. Med Brevon håller du kontakten med familj och vänner som är frihetsberövade, oavsett var i världen du befinner dig.

Brevon.se är en digital brevtjänst för anhöriga som snabbt och smidigt vill skicka brev till en person som är frihetsberövad. Breven skrivs digitalt hos Brevon.se och skickas sedan automatiskt till den intagne via posten.

Brevon är ett bra alternativ för dig som exempelvis befinner dig utomlands och vill skicka brev till anstalt eller häkte. Det går snabbare med Brevon och det är dessutom billigare än vad du skulle betala för att skicka brev från utlandet till Sverige.

Om intagna och deras kommunikation

Alla som känner någon som för närvarande är frihetsberövad vet att personerna också berövas de normala kommunikationsmedlen som normalt används. Intagna får inte ringa vem som helst. De får heller inte använda Whatsapp, Instagram och andra internetuppkopplade program och tjänster.

Oftast är brevkontakt det främsta och ibland det enda kommunikationsmedlet som intagna har med omvärlden.

Några fördelar med Brevon
  • Slipp köpa alla posttillbehör
  • Brevon står för inlämning av post
  • Allt är inkluderat
  • Skicka brev när du är utomlands
  • Säker postgång
  • Enkel betalning

Skicka brev med Brevon.se här

Picture of Dagens Process

Dagens Process

info@dagensprocess.se

Taggar till artikeln:

Relaterat