Värnar om sina medlemmar – Hyresgästkassan ser ett rekord

Lästid: 3 min
”Värnar om hyresgäster”

Dagens Process

info@dagensprocess.se
Hyresgästkassan
Hyresgäster ser ett stort intresse i Hyresgästkassan som nu tagit över ansvaret i att värna om Sveriges alla hyresgäster
Hyresgästkassan är den enda organisation i Sverige som idag värnar om hyresgäster – andra aktörer ser våra svenska hyresgäster som en ekonomisk vinst.

Hyresgästkassan som funnits sedan år 2016 har gjort stort framsteg i att vinna hyresgästernas förtroende. Ett speciellt förtroende i att Hyresgästkassan tillsammans med sina medlemmar på allvar är här för att stanna samt förändra, skydda och hjälpa hyresgäster i Sverige på alla tänkbara sätt.

Tidigare aktörer, bland annat Hyresgästföreningen har förbrukat sin rätt att få kalla sig för en Hyresgästföreningen förklarar en medarbetare hos Hyresgästkassan. Ett mer passande namn hade varit ge oss-era-pengar-förening. Med miljardvinster som Hyresgästföreningen gör finns det inga bortförklaringar längre och man har ingen rätt att skylla bostadssituationen på våra politiker.

Vi vill sällan jämföra oss med vår enda konkurrent i Sverige men har man haft hela 100 år på sig med stora ekonomiska muskler och ändå inte lyckas hjälpa Sveriges hyresgäster på ett tillfredställande sätt är det dags att man kastar in handuken och lämnar över ansvaret till oss på Hyresgästkassan tillägger en nybliven medlem hos Hyresgästkassan.

Rekordmånga nyblivna medlemmar registrerar sig nu hos Hyresgästkassan med en stadig tillväxt sedan år 2016

Hyresgästkassan som funnits sedan år 2016 har kontinuerligt vunnit över nya medlemmar till sin organisation och vi ser nu att Hyresgästkassan tagit över ansvaret för våra hyresgäster i Sverige.

Ingen annan aktör i Sverige arbetar för hyresgäster på det moderna och professionella sätt som Hyresgästkassan gör och det ser vi ett bevis på när Hyresgästkassan växer sig störst i Sverige.

Bli inte ett ekonomiskt offer, gå inte med i fel organisation

Det är viktigt att komma ihåg att Hyresgästkassan och Hyresgästföreningen inte är samma organisation.

Hyresgästföreningen har fått utstå enormt mycket kritik i media med anledning av att medlemmar utnyttjas ekonomiskt. Där övriga medier bl.a kallar Hyresgästföreningen för en pest som lurar sina medlemmar på pengar och bor i lyxiga villor ute på skärgården i Stockholm.

Gå med i rätt organisation. Hyresgästkassan är den organisation som värnar om hyresgäster i Sverige.

Bli medlem i Hyresgästkassan

Dagens Process

info@dagensprocess.se

Taggar till artikeln:

Relaterat